Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

31 augusti 2014

Nära och nytt

Jag har haft som mål att träna 65 pass under sommarmånaderna. Kände att det liksom behövdes en träningsrutin i livet igen och tog hjälp av en app för att följa upp mig själv.

Fram tills jag började jobba igen efter semestern, eller egentligen fram tills den här sista veckan, så har jag legat i fas, med stadigt 5-6 pass i veckan. Men monstervecka #3, sömnbrist och känslan av en begynnande förkylning gjorde att jag stupade på målsnöret. Som en kollega sa: "Träning är ju för det allra mesta bara bra, och tar bort stress. Men det finns ju en stressgräns, och när man passerat den så är det liksom bara nedbrytande." Så har det varit nu sista veckan. Kroppen har sagt ifrån.

Så jag är inte så ledsen att jag inte riktigt kom i mål. Jag gjorde så gott jag kunde. Egentligen var ju målet att hitta rutinerna igen, och hitta tillfällen att träna, och den rutinen tycker jag har satt sig fint. Att jag inte landade på precis 65 pass eller mer är på sätt och vis sekundärt. 


Det jag lärt mig är att 5-6 pass i veckan funkar när resten av livet är lugna gatan, men inte i hektiska perioder. Då får man nöja sig med sömn, mat och kanske lite yoga...

Nu ser jag fram emot hemma-september istället och sätter nya mål. Den här gången dels ett september-yoga-mål, dels lite andra mål fram till årsskiftet. Förhoppningsvis får jag grön flagg hela vägen in i mål då, och ser fram emot ett lite starkare, lite smidigare, lite uthålligare jag i slutet av året. Om bara stress-monstret lugnar ner sig framåt höstmörkret.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Blogger Kevlarsjäl sa...

Härligt jobbat! 63 av 65 är ju superbra!

Använder också den appen. Just nu förkyld så det första målet jag satte upp är bara att glömma men jag har gjort om och satt upp fram till jul eller rättare sagt mellandagarna då liten fyller 1 år. Hoppas på att fixa det målet.

2 september 2014 kl. 11:03  
Anonymous Ingmarie sa...

Tycker också 63 av 65 är jättebra! Nu är du igång och rutinerna sitter.
ps. Jag har kört med D ett bra tag nu. :-)

7 september 2014 kl. 21:20  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Heja! Du klarar det!

15 oktober 2014 kl. 09:17  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Jag är D-frälst oxå nu, även om jag inte är helt säker på hur mycket som är placebo :-)

15 oktober 2014 kl. 09:18  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida