Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

17 mars 2013

Gococo kompressionsstrumpor

För ett tag sedan fick jag ett handskrivet rabatt-erbjudande från Gococo. Lite charmigt faktiskt. Men då kände jag att Gococo-förrådet var ganska välfyllt och utnyttjade det därför inte. Även om jag verkligen gillar deras produkter, särskilt kompressionsstrumporna. Har två färgglada par sedan tidigare. Som jag använt både vid långpass, återhämtning och flygresor. De sitter väldigt skönt och gör väldigt gott för trötta vader. 

Återhämtning efter långvandring i somras. Foto: M. Eklund

Har däremot inte använt dem så mycket de senaste månaderna, men nu de senaste veckorna har de trätts på gravidtrötta ben flitigt. Jag har även några andra varianter från andra märken, men det är helt klart dessa som gör jobbet bäst och sitter bäst. Därför rotade jag fram rabattkupongen och bestämde mig för att jag nog ändå behövde ett par till. Jag menar, vem kan få nog av färgglada knästrumpor??

Blev ett par mörkrosa den här gången - kommer senare att matcha alla mina rosa och cerisa linnen och t-shirts  kanon. 

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Snorkkis sa...

Ja de kompressionsstrumporna sitter verkligen bra - för att inte tala om de sköna löparstrumporna (med kort skaft) som jag inte kan leva utan. Har också dragit på mig kompressionsstrumpor ett par kvällar trots att jag ännu inte märkt av vattenfyllda ben. Undrar dock hur jag ska lösa problemet med att jag för tillfället alltid går med kjol eller klänning på jobbet... ett par lila knästrumpor känns sådär till det.

17 mars 2013 kl. 10:37  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Det problemet har jag också funderat på. Nu på vintern funkar det rätt bra, för oftast har jag tjockare, svarta strumpbyxor, och stövlar. Men sen när det blir varmare kan det ju se lite komiskt ut. Fast tack och lov är jag än så länge inte värst svullen i benen och behöver dem inte varje dag. Och numera har jag bara en kjol jag kan ha och den kan jag ju inte heller ha varje dag :-)

17 mars 2013 kl. 19:47  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida