Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

22 september 2012

ShBam release och ny outfit

Idag var det "eventdag" på gymmet med release på en del av LesMills klasser, bl a ShBam, där det var dags för release 9. Såklart var jag inbokad! Gissade att det skulle bli lite mer än en vanlig klass, och det var det. Två instruktörer t ex. Och utlottning av priser. Vann gjorde den enda killen på passet. Första gången det varit en kille på ShBam när jag varit där, kul kul! Instruktörerna var nog inte heller vana vid det, för vid första uppläsning på lottdragningen fick han heta Mikaela ;-)

Kul release var det i allafall. Mycket benfokus. Djupa böj, höftrullningar, hopp. Men bäst var nog ändå att zombie-dansa till Michael Jacksons "Thriller". När man väl lär sig den här releasen kan den nog bli riktigt kul. Enda nackdelen (som inte har med själva releasen att göra) är att jag nog fortfarande tycker att man tar inte för mycket deltagare på dansklasserna. Minsta misstag och man bumpar in i varandra. Sällan är det så få där att man faktiskt kan ta ut rörelserna, i allafall inte om man som jag är över 180cm lång...

Men sammantaget var det kul kul kul! Fast varmt, varmt, varmt, eftersom det varit klasser i salen sedan kl 08 och vi satte igång 10.45.

Premiär för ny outfit idag också. För ett tag sedan vann jag ett set med tights och linne från Casall hos Upp och Hoppa. De kom i veckan.

Naturlig min, va? Foto: M. Eklund

Snygga va? Perfekta för dans! Jag hade dock lite svårt att välja om jag skulle ta den outfiten, eller den jag också fick, som bonus, för att min storlek inte riktigt fanns (eller hur det var).

Ännu mer naturlig min... Foto: M. Eklund

I ärlighetens namn ska jag erkänna att när jag först tog upp den här ur paketet började jag nästan gapskratta för jag kunde verkligen inte tänka mig mig själv i den. Men eftersom den kommit i min brevlåda var jag ju tvungen att prova hur den såg ut på, med förväntan om ett riktigt ordentligt gapskratt. Skrattet uteblev när jag kände hur otroligt skön den var på. Inte för kort i överdelen, som overaller brukar vara på mig (jag har lååång överkropp). Såg inte heller så illa ut på som jag väntat mig, faktiskt riktigt OK.

Men, därifrån till att använda den på ett landsortsgym där det gärna pratas om minsta lilla som är utanför ramarna, är det några steg kvar, även om det är dansklass. Övertalning av mig själv pågår. Varför inte liksom? Varför ska andra bry sig om vad jag har på mig när jag dansar? Om jag känner mig bekväm så räcker väl det?

Hursomhelst, det blev tightsen och linnet idag, riktigt sköna och följsamma. Tightsen är något högre i midjan än mina andra tights, vilket jag gillar tillsammans med linnet, eftersom jag annars lätt får glipa mellan, just pga min längt. Plus för det!

Sist men inte minst. Observera att jag även har nya skor. Man kan ju liksom inte ha knallrosa skor till guld/svart outfit... Ju... Sen att de rosa också är på gränsen till för små och ändå skulle bytas ut, det är ju en annan femma...

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Oh så fina kläder!
Jag äslkar Casalls (trots priserna!)
Du ser jättefin ut!

Gillade du ShBam?
Jag gillar inte så mycket passet... lite för mycket dans hi hi.

kram

24 september 2012 kl. 09:07  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Tack :-)

Jag går ofta på ShBam, älskar det! Men så är jag en riktig dansnörd i grunden också!

25 september 2012 kl. 19:16  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida