Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

24 juni 2015

Träningsmagi

Just nu känns det som svårare än magi att kunna få till någon träning alls. Kanske är det så jag får se det - att de där perioderna när allt bara flyter på och jag alltid tycks ha (ta) mig tid för träning faktiskt är magiska på något sätt.

Jag tror isåfall att jag har tappat trollformeln... Imorse var jag ute och letade efter den. Det är nog ändå störst sannolikhet att jag återfinner den utomhus... Skuttade runt i utegymmet en knapp halvtimme innan klockan slagit sex, och det var faktiskt ganska magiskt.

Försök till magiska glädjeskutt. Foto: M. Eklund

Detta inlägg är en del av bloggutmaningen #uppochhoppaijuni

Etiketter: , ,

3 kommentarer:

Blogger Kevlarsjäl sa...

Det är bara att inse att dessa perioder kommer i livet. Perioderna när i princip allt annat kommer före träningen. Men jag är ju precis som du - en som behöver träna - så perioderna får inte bli för långa. Då får man prioritera om. Men det är ju enklare sagt än gjort, framför allt när man blir sjuk hela tiden. Hoppas du snart får in flytet igen.

25 juni 2015 kl. 13:02  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Precis. Det blir som en ond cirkel med de där förkylningarna ibland. Man kommer inte igång med träningen och immunförsvaret blir bara sämre och sämre. Men nu tror jag det är över för den här gången.

27 juni 2015 kl. 12:42  
Anonymous Anonym sa...

Spades Gold Online Slot Review - Casino Roland 우리카지노 우리카지노 온라인카지노 온라인카지노 카지노 카지노 10cric 10cric 제왕카지노 제왕카지노 우리카지노 쿠폰 우리카지노 쿠폰 307 Best Live Streaming On-Demand TV | LaSports.com - LCBET

15 januari 2022 kl. 04:48  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida