Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

20 juni 2015

En träningsform jag älskar

Det finns ju så många träningsformer som är roliga. Eller välbehövliga. Eller både och.

Jag skulle kunna säga yoga. För den är så central för att jag ska må bra numera. Det märks särskilt tydligt när jag inte kunnat utöva den som jag velat på sistone. 

Jag skulle kunna säga längdåkningen, som jag skrivit om tidigare i den här utmaningen, och som är lika mycket mental avkoppling som fysisk träning för mig.

Men om jag verkligen bara får nämna en träningsform som jag verkligen älskar, så är det dans. Medryckande musik, glädje ut i fingerspetsarna, pulsen i tinningarna utan att man märker det, takten i hela kroppen och fötter som liksom bara hänger med naturligt. Dansen har jag i blodet sedan barnsben och varje gång jag dansar numera så tänker jag att jag vill göra det mycket oftare.

Dans med Oscar Jöback på BBC 2015. Foto: uppochhoppa.se / traningsevent.se
För jag älskar den ju. Men den kräver ju ofta bestämda tidpunkter och samordning med andra människor. Inte helt lätt i min vardag just nu. Om jag inte stuffar runt här hemma i vardagsrummet förstås.

Detta inlägg är en del av bloggutmaningen #uppochhoppaijuni

Etiketter: , ,

4 kommentarer:

Blogger Unknown sa...

Ja! Dans är ju också härligt! Jag gillar zumba 😊

20 juni 2015 kl. 18:38  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Ja! Zumba är kul också!

21 juni 2015 kl. 13:01  
Blogger Johanna sa...

Dans ftw!! Både Oscars och Annikas pass var ju fenomenalt roliga på BBC! Men jag känner som du, det är roligt roligt roligt... men svårt att hålla tider!

24 juni 2015 kl. 21:57  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Ja, jag börjar fortfarande le för mig själv när jag ser bilderna! Dansen i vardagen är ju tyvärr inte lika lätt att få till. Men vi får jobba på det!

27 juni 2015 kl. 12:45  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida