Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

1 september 2012

Det regnar!

Jag sitter på hotellrummet och funderar. Tänker att jag faktiskt aldrig sprungit lopp i riktigt pissväder (ursäkta uttrycket). Undrar hur man gör. Vad man har på sig.

Egentligen är det ganska lätt när det gäller själva loppet. Jag har sprungit massor av gånger i regn. Utan att bli sjuk eller på annat sätt påverkas nämnvärt. I de vanliga kläderna baserat på temperatur. Idag är det 15 grader. Det borde innebära korta tights och linne om det varit en vanlig runda hemma.

Men nu måste jag bege mig ut i regnet nån/några timmar innan jag startar. Trängas på Gärdet i lera. Stå i startfållan säkert en halvtimme innan jag kör igång. Det är DET som är det kniviga. Hur fixar man det utan att frysa sig blå liksom? Fantiserar om plastpåsar (i skorna) och sopsäckar (på resten) för jag har liksom inga kläder jag bara kan kasta när jag kommer iväg. Och bästa supporten kan ju inte följa med ända fram.

I-landsproblem, jag vet. Men ändå, nåt måste man ju fundera på medan man väntar på att få bege sig till start... På mässan igår köpte tjejer långärmat och jackor så det stod härliga till. Men så mycket har jag iallafall lärt mig; är det så varmt som 15 grader så mår jag INTE bra av att springa i heltäckande vindtäta saker...

Får se hur det går, och hur jag mår av det.

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Malin Göranson sa...

Lycka till!

1 september 2012 kl. 10:52  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Tack!

1 september 2012 kl. 20:32  
Blogger Carina sa...

Hoppas det gick bra och att du löste klädproblemen!

1 september 2012 kl. 22:27  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Jodå, jag är nöjd, och det var ju varmare än jag trott så jag hade så lite som möjligt på mig :-)

2 september 2012 kl. 11:07  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida