Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

15 januari 2015

Ännu mer av mig

Men alltså... Jag funderar fortfarande efter mitt förra inlägg. På om det mindre kända måste vara de där sidorna man kanske inte alltid vill visa. På om det inte också kan vara sådana där bra saker som man själv vet om, men som kanske inte alla andra vet, eller lägger märke till i den här fast-forward-världen där mycket handlar om yta och hur saker verkar vara.

Så jag är faktiskt sugen på lite sådana listor också. Typ i still med "de här bra sakerna visste du inte om mig". Här är min lista:

Jag är grym på siffror och låttexter. Sådär nästan autistiskt grym. Vet inte vad det är bra för egentligen, men sifferdelen har jag ofta nytta av i mitt jobb. Låttexterna kan säkert vara bra i musikquiz, som ju är trendigt här, om folk lägger undan Google.

Jag har en skidåkartalang. Kan utan vidare åka ifrån de som är både starkare och har bättre kondition än mig.

Jag stressar inte upp mig i onödan. Tänker ofta istället "vad är det värsta som kan hända" eller "det som är nu kommer inte alltid vara så". Typiskt bra inför t ex nervösa situationer som att prata inför folk.

Jag tar chanser när de dyker upp. Hoppar gärna på saker som vid första anblick kan verka galna eller omöjliga. Det finns inte mycket som absolut inte går. Man måste bara hitta vägen.

Jag är en seg jäkel. Envis, uthållig genomförare. Om det alltid är så bra vet jag inte, med tanke på det där med svårigheter att göra ingenting...

Så var det med det! Andra sidan av myntet, eller vad man ska säga. Ploppade upp i huvudet efter ett avsnitt av Norges damer mot Falun och lite jordchakrayoga.

Tänk om jag kommit på lite tidigare att jag har talang för sånt här...


Etiketter: , ,

6 kommentarer:

Blogger Johanna sa...

SÅ roligt att läsa!! Jag gillar Mias påhitt att visa upp det vi inte alltid visar upp... men åh, jag är en positiv-junkie ut i fingerspetsarna. Mycket hellre fokusera på det bra än grubbla på det dåliga. Å andra sidan - när jag läste ditt förra inlägg var det stor igenkänning och därför härligt att läsa. Det bästa: INGEN är perfekt. Eller ja, vad är perfekt egentligen? VI ÄR ju perfekt så som vi är. Kram!

15 januari 2015 kl. 21:16  
Anonymous Mia sa...

Himla grymt att kika in här och snubbla över två listor! Glad att du hakade på - OCH - utvecklade en egen :)

15 januari 2015 kl. 22:11  
Blogger Kevlarsjäl sa...

Vilken toppen-idé! Och denna gång kan jag med emfas skriva vad KUL att läsa. ;)

16 januari 2015 kl. 09:53  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Alla är perfekta på att vara just dem :-) Och ja, nånstans är jag nog också det, lite positive-knarkare, utan att bli för påklistrad på nåt sätt. Men asch, balansen kanske är det viktiga, och medvetenheten :-) Kram kram!

22 januari 2015 kl. 12:40  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Hihi, tack!

22 januari 2015 kl. 12:40  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Jo, denna sidan är ju lite roligare, men kanske inte lika "spännande" :-)

22 januari 2015 kl. 12:40  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida