Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

5 mars 2014

Stapplande vagnsspringsteg

Det börjar bli dags nu. Att springa med vagnen. Det ser ju inte ut att bli mer vinter den här säsongen och det spritter i benen. Vill springa mer än en gång i veckan och då blir det till att ta med sällskap i vagn.

Än så länge har jag undvikit asfaltspring och grusvägarna har varit lite väl hoppiga. Men nu börjar de platta till sig och häromdagen tog jag några testmeter, jag har ju ändå alltid löparskorna på.

Kändes stappligt och stolpigt. Behöver övning alltså. Ska bara fundera ut hur jag ska få sällskapet att acceptera att vara still såpass länge efteråt att jag hinner ta en Gunde-dusch...


Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Snorkkis sa...

Funderade också på det där med duschandet någon vecka sedan. Ännu räcker det gott med att ligga på rygg och dra i tårna här, men fick tipset av en kompis att ta in matstolen i badrummet så att den lilla inte rymmer eller spolar ner nåt eller tuggar på toaborsten.

5 mars 2014 kl. 15:16  
Anonymous Anonym sa...

Säkerhetslina av lämplig längd mellan handled och vagn är en bra idé.

6 mars 2014 kl. 08:00  
Blogger FruNeroLindström sa...

En mammas vardag: yes, ungen sover, passar på att duscha och vad händer när man står där med schampot i håret......whaaaaa ;)
Min äldsta är 2 så hon är galen i Pippi, så henne mutar jag med film om jag inte vill ha sällskap, den lilla är 7 månader så hon trivs i antingen matstolen eller gåstolen.

6 mars 2014 kl. 22:50  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Matstolen är bra. För fastspänd och utom räckhåll är ett måste här. Golvläge är inte aktuellt, då ålas/kryps det iväg alltför snabbt :-)

8 mars 2014 kl. 15:11  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Absolut! Den är framtagen om suget att testa blir för stort.

8 mars 2014 kl. 15:11  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Hehe, här vaknas det så fort man låser upp dörren. Men matstol är absolut ett bra förslag, fastsittande är ett måste för min lilla vilding.

8 mars 2014 kl. 15:12  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida