Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

1 augusti 2012

Dagen som försvann?

Vissa dagar har en tendens att bara försvinna förbi ganska obemärkt, och idag var en sån dag. Jag funderade lite varför men kom nog inte egentligen fram till någon orsak eftersom det ändå varit en bra och inte alltför händelselös dag.

Kanske är det sådana dagar då jag inte direkt tränat som känns lite färglösa. Jag rev ju bara av ett par plankor i farten. Typ. Sambon brukar ju säga att en dag med träning är en dag med mening. Men meningslös var den nog ändå inte, trots brist på träning.

Bara inget direkt spännande inplanerat. Ett bakexperiment stod på agendan, men det gör det ju å andra sidan rätt ofta. Mindre lyckat den här gången, vilket faktiskt hör till ovanligheten och därför borde gjort dagen speciell oxå. En särdeles lös deg som mest föll i bitar som färdiggräddad. Även om brödbiten fortfarande var god och säkerligen blir uppäten. Däremellan packning av väskor, bokning av resa till roligheter senare i höst och lite hemmafix.

Nostalgiafton i Vadstena avslutade dagen som bara försvann. En väldigt fin kväll och mycket folk och bilar. "Borta bra men helväck bäst" var en bildekal att minnas... Så om man bara tänker efter lite, och kanske lever lite mer i nuet, är ju även sådana här dagar inte "försvunna".

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida