Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

8 april 2012

Morgonpromenader

Bland det bästa med helger där man inte har så mycket annat inplanerat än att bara vara är att kunna ta långmorgonpromenader i skogen. Igår var det vintrigare än på nästan hela vintern och strålande sol på morgonen så jag passade på att gå en sväng längs mountainbikespåret medan sambon sprang en runda (mina kilometer är ju redan förbrukade den här veckan...)
Så här vackert var det i skogen då:Vi har haft övernattningsbesök i helgen som inte har riktigt samma dygnsrytm som vi så i morse tog vi också en promenad. Drygt en timme var vi ute innan frukost för att fylla lungorna med frisk lantluft innan övriga vaknade. Kollade in grusvägen mot 4H-gården (passar utmärkt för löpning!), solade oss i aprilsolen och mådde allmänt gott. Så här såg det ut idag:


När vi kom hem igen vid nio-tiden sov de andra fortfarande men vaknade till medan vi lagade frukost. Riktig brakfrukost. Som smakade sådär gott som frukost bara gör när man är ledig och dessutom har varit ute en stund innan! Lyxigt värre känns det som!

Funderar på att riva av en modifierad "Jävligt jobbig påsk" om en stund, med viss modifiering för att ta hänsyn till det Onda Knät. Ute i trädgården kanske?? Om grannarna inte redan tycker vi är konstiga så lär de väl tycka det då!!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida