Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

5 februari 2013

Tjejmarathon

Om det inte vore så att det bor en liten sprattlande krabat i min mage, så skulle det nog faktiskt bara vara ett lopp den här säsongen som jag verkligen, VERKLIGEN skulle vilja springa. Tjejmarathon.

Förra året deltog jag nästan, om man nu får säga så. Gick från knäskadad till långlöpare igen på några månader och slog längdrekord för mig i maj. På ett träningspass, tidigare har jag bara varit i närheten av sådana distanser på tävling. Följde samma träningsprogram som de övriga tjejerna som skulle delta (i år är det även öppet för killar, så passa på!), och träffade till och med de flesta av dem dagen innan loppet i Stockholm. Men för mig blev det inget av, och jag skulle gärna, gärna delta en annan gång. Kanske 2014?!? Bara det att man fick en sån här härlig nummerlapp!

Foto: M. Eklund

Men framförallt, Tjejmarathon vill jag delta i för att göra skillnad. För att kombinera ett stort löparintresse med att hjälpa andra och faktiskt kunna förändra tillvaron radikalt för behövande. Här kan du läsa vad pengarna, över 100 000 kr, gick till förra året. I år är det Hungerprojektet i Bangladesh som kommer att få de insamlade pengarna, och om du vill bidra hittar du info här.

Så, ta chansen att delta innan det blir fullt vettja! Så får du vara med om något fantastiskt och stort!

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej fina Malin!!
Jag visste inte om varför kunde du inte springa!! Men nu vet jag!!
GRATTIS!!! Vad kul!!
Snart är du tillbaka men först fokus med den viktigaste mål du har framför dig nu!!
Spännande!
Men du, kan du inte vara funktionär på Tjejmaran?
Det behövs alltid folk... och du kan känna du är där ändå och hjälper till?
Ha en fin <3 dag!!
kram

14 februari 2013 kl. 08:19  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Tack! Ja, det börjar kännas lite verkligt nu!

Funktionär skulle vara kul, bara att beben då bara är ca en månad och jag vet ju inte hur lilla pyret och jag mår då. Får klura på det :-)

Kram!

14 februari 2013 kl. 20:29  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida