Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

1 november 2012

#1 Benstyrka

Börjar november med styrka. Så imorgon blir det yoga, yippie! Även om jag ju såklart fååår yoga mer än varannan dag, men jag lägger inte ribban så högt ännu. Dagens pass blev dryga 15 minuter ben. Bra koncept på något vis för om man kör lite i taget blir det ju inte så stort projekt och man hinner ändå göra något. Särskilt när man gör sånt som går att göra hemma i hallen eller vardagsrummet.

Ungefär såhär:

  • Utsida höft/rumpa med gummiband
  • Utfallssteg
  • Benböj
  • Tåhävningar (vanliga och excentriska)
  • Enbensböj
  • Fartställning för längdskidor (som jägarvila fast utan vägg typ...)

15 rep eller 1 min av varje (per ben om det är enbensövningar), sedan 2 set av det hela. Kändes sisådär lagom i benen. Just sisådär lagom som passar bra just nu.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Blogger Staffan sa...

Jag körde ju en utmaning med plankan varje dag i oktober men tröttnade halvvägs in i månaden. Hemmastyrka är verkligen inte min grej, vilket är lite synd eftersom jag nog behöver det och det är tidseffektivt men jag tycker det är såååå tråkigt!

2 november 2012 kl. 08:02  
Anonymous Ingmarie sa...

Perfekt lagom tror jag!

2 november 2012 kl. 21:54  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Nej, inte är det kul inte. Men just därför kan jag behöva lite disciplin tror jag, för att liksom lära mig att det är bra för mig. Och varannan dag borde jag klara. Särskilt när man kan variera med gymmet ibland.

3 november 2012 kl. 14:22  
Blogger Malin - Lite längre sa...

:-)

3 november 2012 kl. 14:23  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida