Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

7 oktober 2012

Sol!

Idag var en riktigt riktig höstdag. Klar, krispig luft, en hel del blåst och framförallt sol! Efter den sedvanliga stadiga helgfrukosten (gröt - idag med halländsk sylt, ägg, smörgås, juice och kaffe) var vi ute på träningstur redan innan kl 09. Inte så konstigt att det kändes som att man hade skogen för sig själv, förutom några gråhåriga svampplockare här och var.

Jag är inte direkt något fartfenomen i löpspåret för tillfället, men det var tusan så skönt det var att springa idag. Benen kändes riktigt pigga, men blåsbälgen till andning hördes nog långväga. Skönt ändå att vara ute i solen.

Nyttjade Olstorps utegym en stund också innan jag trampade hem igen på min tant-cykel, glufsade i mig lite frukt och for till Vadstena. Mera utetid blev det där. Vätterns strandpromenad var ganska tom, det fina vädret till trots. Ganska höga vågor, som slog upp över de stackars träden. På vintern brukar de kunna bli riktigt fina och istäckta av allt vågstänk. Inte så nyttigt för de stackars träden bara, som i år fått skyddande panel kring stammarna.


Vättern mot norr

... och söder

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida