Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

15 juni 2015

Mina löparskor

För tillfället har jag bara två par löparskor som jag faktiskt använder till löpning. Ja, bara... För några år sedan, när jag var i USA titt som tätt, så tror jag att jag hade typ fem par som mest. Numera, när USA-resorna avtagit och jag heller inte kan springa så väldigt frekvent, och i stort sett inte alls på asfalt, så finns det tyvärr inget som motiverar en stor löparskogarderob.

Tyvärr, för det finns så väldigt många som är så väldigt fina. Asics Gel Noosa Tri 10 till exempel. Vilken karamell att få springa runt i! De har jag suktat efter rätt länge, men näe. Innan jag kommer igång mer med springet igen, så får jag faktiskt nöja mig med mina två trotjänare. Vilket inte heller är fy skam, för jag är väldigt nöjd med dem också.

Ett par Adidas Adizero Boston med ett eller två år på nacken, och ett par Inov-8 X-talon 212, inköpta i vintras. Särskilt Inov-8 är jag så himla nöjd med, det är andra paret av samma modell och de sitter verkligen som gjutna på min fot (jag som har långa, smala och platta fötter). Greppet är helt fantastiskt och känslan störtskön.

Paren som används just nu. Foto: M. Eklund

Mina Adidas är också andra paret av samma, men där verkar de ha gjort om modellen lite, så de är faktiskt inte lika tiptopsuperbra som Inov-8. Passar helt ok, men inte mer än så. De flesta Adidas jag haft har varit kanon, särskilt de jag designade själv efter Lidingöloppet 2009, där jag faktiskt fick en av varje storlek jag har på fötterna (nope, de är inte lika stora, långt ifrån). Men ändå är jag lite sugen på något nytt för spår- och gruslöpningen. På stigarna finns det verkligen inget som slår X-talon. Så det så!

Egendesignade och snyggaste jag haft. Foto: M. EklundDet här inlägget är en del av bloggutmaningen #uppochhoppaijuni

Etiketter: , ,

4 kommentarer:

Blogger Unknown sa...

Mycket snygga! Kul att få designa egna!

15 juni 2015 kl. 15:35  
Anonymous Johannes sa...

Skoj med egen designade!
Diggar för övrigt dina Inov-8, dom gör grymt sköna skor!

15 juni 2015 kl. 16:47  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Tack! Ja, det var skoj. Tror man fortfarande kan göra det på adidas hemsida.

21 juni 2015 kl. 13:03  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Ja, de är otroligt sköna! Nu finns de ju också i bred läst så att fler kan upptäcka dem.

21 juni 2015 kl. 13:04  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida