Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

9 december 2012

Bästa listan

Man har ju sina favoriter när det gäller träningskläder. Men man kan ju alltid ändra sig om man får tips från andra. Sara skrev en bästa-lista och bad fler göra detsamma, så här kommer min:

Årets bästa sko:
 Svårt val... Jag springer oftast inte så mycket på vintern utan åker istället längdskidor så fort tillfälle ges. Därför har jag inga riktigt bra vinterskor. Men för övriga säsonger så är det Adidas Adizero Boston som är favoriterna.
Årets bästa träningströja:
Så här vintertid är det utan tvekan Smartwool och Icebreaker som delar förstaplatsen. För mig som svettas lätt men ändå har en tendens att frysa (konstigt va?) är ull överlägset eftersom det håller värmen hyfsat även när det är blött. Annars är jag inte så kinkig när det gäller löpartröjor. Så tunt som möjligt bara, gärna linne på sommaren.

Årets bästa inomhusbyxor:
Säger nog Casall Fierce Tights som jag vann hos Upp och Hoppa. Passar min något breda rumpa.

Årets bästa utomhusbyxor:
Vintertid finns inget som slår Salomon XA Windstopper Tight. Gärna kombinerat med ett part Houdini Mix Mid Tights eftersom jag fryser om baken väldigt lätt.
Övrig säsong Salomons capri-tights (har flera olika modeller) eller löparkjol från Love Running

Årets bästa löparjacka:
Salomon vinner här också. Vet inte vad modellen heter och hittar den inte på nätet, men den tunnaste varianten.

Årets bästa underställ:
Får nog säga ull igen. Smartwool när det gäller långkallingar (Icebreaker är för korta för mig), Icebreaker vinner nog för överdelen. Men Kari Traa är en bubblare på sistone.

Årets bästa strumpor:
Utan tvekan GoCoCo. Så himla sköna. Använder både deras ankelhöga löparstrumpor, och kompressionsstrumporna. Skojiga färger också, för mig som gillar att synas när jag springer, och tränar generellt.

Årets bästa sport-bh:
Smartwool igen. Funkar alla säsonger. Men till mitt stora förtret verkar de ha tagit sport-bharna ur sortimentet! Så då får jag nog säga Nike som god tvåa. Har två av olika modell och de duger fint åt mig som inte behöver så mycket stöd.

Årets bästa sport-trosa:
Trosor är viktigt när man tränar. Måste sitta skönt och inte åka in i rumpan. Björn Borg Play All Hotpant eller Casall Sport Hipster är det som funkar bäst för mig.

Vilka är era favvisar?

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Träningsglädje sa...

har precis använt mitt första smartwoolplagg, blir en favorit tror jag! (även fast det bara var strumpor...)

13 december 2012 kl. 12:19  
Blogger Malin - Lite längre sa...

beroendeframkallande :-)

20 december 2012 kl. 20:12  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida