Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

3 september 2013

Frestelser

I söndags gick Vreta-loppet uppe i Olstorp, med bland annat skidåkarna Daniel Tynell och Jimmie Johnsson i startlistan. Vi var där och tittade och insöp lite löparenergi. Gissa om jag blev frestad att springa?? Men jag höll mig...

Sedan blev jag frestad till grötvariation och gjorde en variant av Davosgröt till gårdagens frukost istället för den vanliga välbeprövade. Davosgröten sägs mätta så bra, så jag föll för frestelsen att testa. Ingen hit. Vanlig är godare och inte blev jag mättare inte.

Igår var jag enormt sugen på vaniljglass med krossad bondkaka och valnötter som topping. Den frestelsen föll jag för och jisses vad gott det var!

Idag, när höftluften är friskare än friskast och solen skiner från klar himmel, är jag frestad att dra till kusten och paddla kajak. Men den frestelsen kommer jag såklart inte att falla för. Fast vem kan egentligen motstå något sådant här?

Foto: M. Eklund

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Frestelser ska man absolut falla för! Ibland i alla fall... Lakritsbåtsfrestelsen (min svaghet) borde däremot förbjudas.

3 september 2013 kl. 19:39  
Anonymous Ingmarie sa...

Jag brukar blötlägga min gröt om jag av någon anledning inte vill koka morgonen efter. Men då tar jag bovete, råg, havre, linfrö, nötter och vad jag nu har och blandar.
Toppar med bär och havre/sogayoghurt.
Man får testa lite olika. :-)

3 september 2013 kl. 22:56  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Oj, lakritsbåtar har jag förträngt, hade absolut kunnat vara en frestelse för några år sedan. Men numera äter jag inte godis. Har dock lakritspulver i kakor ibland :-)

6 september 2013 kl. 15:33  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Tack för tipset! Kanske värt ett "eget" försök med mer personliga favoriter.

6 september 2013 kl. 15:34  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida