Lite längre

- av glädje, i balans, med energi

17 februari 2013

Ett år

Insåg att bloggen visst fyllde ett år i veckan. Ett år sedan jag började skriva igen. Det har hänt en del på det året, när jag tänker efter. På så sätt är den bra att ha, det är lätt att titta tillbaka och komma ihåg saker som man kanske annars inte riktigt minns. Skönt att ha sitt lilla ställe att skriva lite på, även om det såklart bara är valda delar av livet jag skriver om. Har två andra ställen, utanför internet, som jag också skriver på, om andra saker, för andra, och i det ena fallet, för ingen.

Ganska länge trodde jag också att den här platsen var "för ingen". Tills jag upptäckte att det faktiskt är några som läser den, i allafall då och då. Kul är det! Samtidigt som skrivandet på något ofrånkomligt vis blir lite annat när man vet att det inte bara är oseende ögon som tittar. Men jag försöker hålla kvar vid och hålla fast vid att jag skriver i första hand för mig själv, för att det inte ska bli för mycket skrivande som jag på nåt sätt "tror" att nån ska vilja läsa. Därför går det också i vågor hur mycket jag skriver, och hur ofta, och vad. Ibland finns tusen utkast till inlägg i huvudet, ibland är det verkligen tomt på tankar som vill skrivas ner och läsas av andra. Men så får det nog fortsätta att vara.

Liksom det nog kommer fortsätta att vara blandad kompott av inlägg. En del mat, en del tankar, förhoppningsvis en hel del träning. Tips ibland kanske. Inspiration för någon (?). Igenkännande hos någon annan.

Tack för att ni läser i alla fall! Och tack för de fina tips som ibland kommer i kommentarer :-)

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Malin Göranson sa...

Oj, jag missade också min ettårsdag! Tycker att du skriver alldeles utmärkt även för oss andra. Roligt att få ta del av andras träning och bra recept och dina inlägg är alltid roliga att läsa!

Bra där! ;)

//Malin

17 februari 2013 kl. 20:28  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Tack detsamma :-) Och grattis i efterskott ;-)

18 februari 2013 kl. 19:34  
Anonymous Ingmarie sa...

Och tack för att du skriver! :-)

22 februari 2013 kl. 05:34  
Blogger Malin - Lite längre sa...

Tack detsamma :-)

22 februari 2013 kl. 08:40  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida