Jobbet har firat 100år med en hejdundrande fest på Stadium Arena i Norrköping med över 4000 besökare. Jag skulle ha kunnat varit där. Men det var jag inte.
Jag har istället spenderat helgen på ett slott. I Bjärka-Säby. Och lärt mig baka surdegsbröd från grunden. Endast med hjälp av några få råvaror, mina egna händer, en kunnig kursledare och såklart en ugn. Två långa dagar på mestadels stående fot har satt sina spår. Så nu känner jag mig lite som en urvriden trasa. Glad, mätt, fullproppad med lärdomar. Men likväl urlakad. Så mer om det hela får jag nog berätta en annan dag.
Snibb, förkläde och mjölfläckar hör såklart till. Foto: M. Eklund |
Vad kul! Och allt som inte innebär att vara hemma tycker jag brukar vara lite uttröttande. Men sen när man fått sova några nätter i egen säng brukar man vara tillbaka på banan igen.
SvaraRaderaSkulle nog behöva sova en vecka eller nåt känns det som. Trots att jag fick sova hemma i sängen även i helgen, var bara dagarna vi spenderade på slottet. Men kul var det!
RaderaTvättäkta bondmora! Slott och surdegsbak låter som en riktigt trevlig kombo.
SvaraRaderaKanske är det som får bli den nästa karriären :-)
RaderaDu ser ut som du aldrig gjort annat!
SvaraRaderaHelt klart något för dig!
:-) Ja, det gäller ju att SE ut som man vet vad man gör! Hehe
Radera